0

Ștefana – a doua minune din viața noastră

Ștefana este de aproape 6 luni în viața noastră, dar simt că o cunosc de o viață. Este o a doua minune venită în viața noastră, a mea și a lui Cosmin, pe lângă băiețelul nostru de aproape 3 ani, Mihail.

Sunt atât de norocoasă că m-a ales să-i fiu mamă! Mă simt foarte binecuvântată mai ales că Ștefana doarme mai bine decât Mihail noaptea, dar și peste zi. De multe ori, peste zi când se trezește, stă cuminte până când venim noi la ea sau dacă plânge, plânge scurt, doar ca să ne atenționeze să nu fi uitat de ea 🙂 (noi o lăsăm să doarmă singură în dormitor).

Ștefana este liniștită, așadar. Nu plânge decât dacă îi este foame. Și suge foarte bine de la sân. De asemenea, cred că va fi mai mâncăcioasă decât Mihail. Sper, fiindcă în curând vom începe diversificarea.

Ștefana este foarte veselă. Zâmbește și râde cu voioșie și zgomotos. Este imposibil să fi trist pe lângă ea! Și are un zâmbet foarte frumos și fermecător. N-am cuvinte să descriu cum îmi umple inima de fericire s-o văd atât de zâmbitoare și veselă!

Ștefana are niște ochi superbi, albaștri, adânci. Toți copiii se nasc cu ochi albaștri (sau aproape toți), dar eu cred că ai ei vor rămâne așa pentru că mama soțului are ochii la fel, precum și una dintre bunicile mele i-a avut tot albaștri (așa că ar avea șanse).

Îl iubesc enorm pe Mihail și mă bucur că am băiețel. L-am vrut tare mult și am simțit că voi avea băiat dinainte de a afla de la ecograf. Dar mă bucur acum foarte mult că am și fetiță. Mereu mi-am dorit un băiat care să fie și puternic și sensibil (adică să știe să-și arate emoțiile) și o fată care să fie și feminină și puternică (care nu este neajutorată și nu caută un prinț pe cal alb).

Mă bucur că sunt mamă și, mai ales, mă bucur că Dumnezeu m-a binecuvâtat cu doi copii sănătoși.

Dar, cum spunea o tânără mămică cu mai multă experiență decât mine: a fi mamă este un lucru minunat, nu neaparat și ușor.

mamiefericita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *