Sunt Ana-Maria.

Mamă a 2 copii, Mihail (aproape 3 ani) și Ștefana (sub 1 an). Soție. Fiică. Soră. Prietenă. Angajat (deocamdată… Sper să am curajul să mă „reinventez”).

Specialist în managementul proiectelor.

Iubitoare de viață și de cunoaștere.

Scriu pentru că nu pot să nu scriu.

Mi-ar plăcea ca toate mamele să fie fericite (cel puțin în majoritatea timpului).

M-aș bucura ca prin acest blog să inspir alte mame să se descopere pe ele însele și să fie atente la propriile lor nevoi. În felul acesta vor putea avea grijă și de copiii lor mai bine. Cândva chiar mi-ar plăcea să organizez cursuri pentru mame 🙂

Pe acest blog public, în general, experiențele mele în creșerea celor doi copii, privind dezvoltarea mea și aspecte care țin de relația de cuplu. Vreau să public articole personale și nu generice. Când ajungi la mine pe blog vei găsi 100% idei/ sfaturi încercate pe propria piele (excepție cele pe care le prezint și spun că vreau să le încerc). Așadar, ceea ce prezint eu, s-ar putea ca ție să nu-ți fie de folos. Însă, cel puțin, vei avea un reper… un exemplu. Mereu am urât acele articole de blog pe care le citeam și care erau impersonale, scrise prea în stil jurnalistic.

De asemenea, mi-am dat seama că nu-mi place să fac reclamă sau să promovez branduri/ produse… Mi se pare prea multă bătaie de cap… Adică s-ar putea chiar să-mi placă un anume brand/ produs, dar prefer să-l promovez pe gratis, în termenii mei și când vreau eu. 

Nota bene: Lasă-mi comentarii la articolele care îți plac. Sau la cele care nu îți plac. În felul acesta, îmi dau seama dacă sunt sau nu pe drumul cel bun cu mesajul meu.