Mămiceală Sfaturi practice

Haine pe care merită să le cumperi pentru copilul tău

În ton cu articolul anterior, vă scriu experiența mea, așa că poate unii dintre voi ați avea mai multe produse pe care le considerați un must have pentru copiii mici… Vă rog să le împărtășiți în comentarii…

  1. Cagula din lână fină. Este 2 în 1: conține căciulă și fular. Noi am cumpărat produse foarte bune de pe site-ul hiphip.ro. E adevărat că sunt scumpe și să s-ar putea ca al vostru copil să nu suporte lâna ori să nu-i stea bine pe cap cagula, dar nouă ne-a fost de folos în sezonul rece, mai ales că Mihail nu accepta fularul.
  2. Combinezon Ielm pentru afară – este foarte util pentru că apără copilul de ploaie și vânt, fiind impermeabil, dar ține și de cald. Este util până când copilul folosește scutec, pe urmă este incolod de folosit. Noi am cumpărat de pe site-ul ielm.ro.
  3. Costum geacă și pantalon anti-ploaie marca Mikk line – nu nu avem pentru Mihail așa ceva (încă, sper), dar am văzut la o prietenă și mi se par foarte calitative și foarte ușor de folosit vara când sunt multe ploi scurte, iar acestea sunt realizate dintr-un material impermeabil foarte ușor și subțire.
  4. Cizme de cauciuc – sunt necesare cam de când copilul știe să umble, mai ales dacă prinde vreun sezon mai ploios. Altfel, vei fi mereu cu gura pe copil: nu te du acolo, nu intra în baltă etc.
  5. Pantofi cu talpa super flexibilă pentru primii pași precum Tikki sau Timmo. Cred că merită ca părinte să investeți în pantofii copilului tăi, chiar dacă îi vor rămâne mici foarte repede, pentru că mersul are mare legătură cu modul în care va evolua coloana vertebrală a acestuia. Mulți avem dureri de spate pentru că nu mergem corect, nu călcăm corect. Și nu călcăm corect pentru că am purtat pantofi de la frații mai mari sau de lac sau mai știu eu de care… Iar mai ales pentru primii pași, dacă copilul nu are vreo altfel de recomandare de la medic, atunci cumpărațile pantofi barefoot. Ca și cum ar avea piciorul gol. Și, oricum, în general, investiți în pantofi de calitate pentru copiii voștri. Adică cei cu talpa super flexibilă, mai moale.

Voi ce alte produse, haine sau încălțămite, le considerați foarte utile pentru cei mici?

– – –

Sursa foto: canva.com

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *