0

Level Up Mom – grup de suport pentru mame din 27 martie

Dragă mamă,

Nu știu alte mame cu sunt, dar eu am simțit de multe ori nevoia să împărtășesc idei și gânduri cu o altă persoană. Doar că nu-mi doresc ca discuțiile să degenereze în bârfe sau critică.

Am crescut mult în ultimul an și vreau să împărtășesc și cu alte femei experiența mea de creștere. Mai mult decât atât, vreau să învăț și eu de la alte mame.

În drumul meu spre creșterea din ultimul an de zile mi-am dat seama că nu accesul la informație sau cunoștințele îmi lipsesc.  Ci gradul de aplicare al ideilor bune. Astfel că, îmi doresc ca acest grup să reprezinte contextul potrivit pentru ca fiecare dintre cele 10 mame participante să poată să se exprime. Toate învățăm de la toate. Fiecare vorbește în fiecare întâlnire. Întâlnirile nu vor fi ca la un training sau curs.

Întâlnirile vor fi de 2 ori pe lună, online, neînregistrate.

Găsești toate detaliile în descrierea detaliată a programului cu tot ce presupune el și cu toate beneficiile pe care le primești.

De aici poți descărca cele 4 pagini de document în pdf cu descrierea programului. Nu este necesar să-ți lași adresa de email.

mamiefericita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *