0

Joia de acțiune (nr. 10)

Pentru mine, în urmă cu vreo 10 ani, joia era joia de folk (în Cluj se organizau concerte de muzică folk în Autograf, iar mai apoi în Irish Music and Pub). Apoi o bună perioadă a fost doar o simplă zi. Joia de acțiune este o zi pe săptămână în care îmi doresc să fac ceva ce mi-am propus mai de mult timp, dar nu am apucat sau am uitat, o zi în care să mulțumesc cuiva, să citesc ceva interesant, să încep să fac lucrurile altfel. Dar joia de acțiune, mi-ar plăcea nu să fie doar despre mine. Mi-ar plăcea să inspir la acțiune și alte persoane care vor poposi pe acest blog, să promovez ideile/ blogurile care-mi plac și să pot să regăsesc aici anumite idei atunci când rămân fără inspirație.

***

Astăzi, un om foarte drag sufletului meu este în spital, la o graniță, la o cotitură… Dumnezeu va așeza lucrurile așa cum trebuie să fie… Noi, celalți, care suntem cu gândul și cu sufletul lângă el sperăm la o minune. Iar eu, cel puțin, știu că minunile EXISTĂ!

Astăzi, vă propun un exercițiu de reflexie și acțiune totodată. Notați pe o coală de hârtie tot ce vă trece prin minte că ați vrea să faceți în viața aceasta alături de cei dragi (de la o vacanță împreună, la o sesiune foto, de la ieșit la o cafea în oraș cu tata până la o sesiune de shopping cu mama, de la sunat o prietenă de demult până la făcut un cadou fără un motiv anume unei alte persoane/ prietene/ prieten) și alegeți 3 dintre acestea pe care să le faceți chiar azi sau în acest weekend.

Unele regrete pot fi prea mari pentru a trăi cu ele.

Cele mai multe, însă, pot fi evitate!

mamiefericita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *