0

Cum mi-am petrecut timpul pe YouTube în ultimele două luni

După cum am scris în articolul precedent, am ajuns treptat, pe nesimțite, să fiu dependentă de Instagram și YouTube. Între timp, mi-am șters aplicația de Instagram pentru o vreme de pe telefon.

Cât despre YouTube, încerc să mă autodisciplinez și să nu mai pierd timp cu orele seara înainte de culcare uitându-mă la video-uri. Totuși, cred că o bună parte dintre video-urile la care m-am uitat sunt de calitate și merită urmărite. Ceea ce-mi reproșez este că nu am alocat suficient timp extragerii unei concluzii sau unei modalități de aplicare în viața mea a lucrurilor și ideilor faine. Practic, am găsit multe idei interesante, însă nu am reușit să le aplic pentru că eram prea preocupată să „consum” alte video-uri mai departe, să aflu cât mai multe idei.

Las mai jos câteva video-uri care mi-au plăcut și care, sper, să nu vă dea dependență, ci doar idei frumoase și utile. Toate sunt în limba engleză.

Cum să-ți pregătești cămara 

Sfaturi despre cum să-ți începi o cămară

10 alimente fără termen de expirare

Cum să-ți pregătești cămara pentru trei luni

Cum să ai grijă de mariajul/ relația ta – 1, 2, 3 și 4 Q&A – Vă rog tare mult să vă uitați sau să ascultați primele 2 video-uri pentru că sunt tare faine și oneste (eu, cel puțin, m-am regăsit în ele)

Idei faine de mâncăruri

Idei faine de mâncăruri de la Emily Norris (este una dintre vloggerițele care îmi place foarte mult – o găsesc foarte naturală și îmi dă o stare de bine când o urmăresc)

3 idei de mâncăruri de la the Daily Connoiseur – prima vloggeriță pe care am descoperit-o: 1, 2, 3

10 sfaturi despre cum se descurcă o mamă indiană cu 2 copii mici

Bullet Journal

 

Și, bineînțeles, de multe ori sigur am pierdut vremea aiurea, fără să rămân cu vreo informație utilă. Dar, pe de altă parte, cred că mai avem nevoie și de mici plăceri în viața noastră…

Voi ce video-uri faine ați văzut în ultima vreme?

***

Sursa foto: canva.com

 

mamiefericita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *