0

Joia de acțiune (nr. 21)

Joia de acțiune este o zi pe săptămână în care îmi doresc să fac ceva ce mi-am propus mai de mult timp, dar nu am apucat sau am uitat, o zi în care să mulțumesc cuiva, să citesc ceva interesant, să încep să fac lucrurile altfel. Iar joia de acțiune, mi-ar plăcea nu să fie doar despre mine. Mi-ar plăcea să inspir la acțiune și alte persoane care vor poposi pe acest blog, să promovez ideile/ blogurile care-mi plac și să pot să regăsesc aici anumite idei atunci când rămân fără inspirație.

***

Pentru săptămâna aceasta vă propun 2 link-uri interesante și o provocare.

Câteva lămuriri despre cosmeticele curate și ceva exemple de astfel de produse – las aici acest articol cel puțin ca pentru sine: pentru când îmi voi face timp să mă preocup de calitatea cosmeticelor pe care le folosesc. Cred că, într-adevăr, ar trebui să fac niște ordine prin produsele ce le avem în casă.

Gândul că fiecare faptă bună are o intenție bună, pentru o schimbare în bine – acesta este un articol care merită să ne pună puțin pe gânduri:

Sunt curioasă dacă voi vă întrebați “dar care e rostul meu pe lume? Cu ce fac eu mai bună și mai frumoasă lumea până la momentul când voi fi ieșit din ea”.

Alte link-uri faine n-am. Însă am o provocare atât pentru voi, cât și pentru mine. Până până joia viitoare puneți pe hârtie, în scris, adicătelea, 3 lucruri pentru voi și 2 lucruri pentru familie pe care vreți să le faceți pentru familie. „Lucrurile” acestea pot însemna că vreți să cumpărați ceva, că vreți să reparați ceva, că vreți să stabiliți un nou obicei etc. A, aceste 5 lucruri trebuie să fie suficient de challenge-ing sau de provocatoare întât să vi le stabiliți ca țintă pentru următoarele 6 luni. Adică vă dau o „temă de casă”.

Ehe… Tocmai ați realizat că deja suntem la jumătatea anului 2020… 🙂

Succes să avem!

 

Nota Bene: Dacă după ce v-ați notat cele 5 lucuri vreți să le împărtășiți în comentarii, m-aș bucura foarte mult (că poate căpătăm și noi, ceilalți, idei).

mamiefericita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *