0

5 vloguri pe care le urmăresc și care mă inspiră

Am început să citesc bloguri imediat după nașterea lui Mihail. Am căutat diferite informații pe internet despre îngrijirea nou născutului și am dat de câteva bloguri faine de mămici. Citeam articole mai ales că Mihail când era mic sugea într-una 🙂 Apoi, a crescut și nu prea am avut vreme să citesc pentru că se mișca mult mai mult. Așa am ajuns, la vloguri. Nici nu știu ce am căutat pe YouTube, dar mă bucur că am ajuns la niște mame care mă inspiră:

  1. Sarah Terese – pentru că citește din Biblie, că face exerciții fizice, că are 3 copii și are video-uri personale, sensibile și este plină de energie. Aici sunt câteva dintre video-urile preferate: 10 lucruri pe care să le faci pentru soțul țău; cum reușește să citească zilnic din Biblie; obiceiuri sănătoase.
  2. Emily Norris – este o mamă de 3 copii, 3 băieți și are video-uri despre ceea ce gătește, despre curățenie, despre viața ei de familie și este mereu zâmbitoare și aranjată. Video-urile mele care-mi plac mai mult sunt:  10 reguli învățate în 10 ani și  rutine deștepte de dimineață.
  3. Dearly Bethany – o vloggeriță mai scundă de înălțime, la care am ajuns pentru că am căutat sfaturi de styling pentru „petite women” 🙂 Câteva dintre video-urile preferate sunt acestea: 5 piese în care merită să investești; cum să-ți găsești stilul și cum să pari mai înaltă.
  4. Hapa Family – o mamă cu 2 fetițe care vorbește despre educația Montessori.
  5. Brittany Vasseur – mamă cu un copil, însărcinată cu al doilea, care arată demențial la corp! Am ajuns pe canalul ei, înainte de a fi însărcinată cu Mihail, iar ea, la fel, nu avea copii. Căutam video-uri despre curățenie și organizare (cleaning and decluttering), iar ea mi se părea foarte pasionată și ori de câte ori urmăream video-uri de la ea, aveam spor mai mare la făcut curățenie. 🙂

 

În această perioadă de stat în casă full time cu copiii noștri pe care îi iubim foarte mult, dar  care pot fi foarte obositori, cred că e important să ne facem timp și pentru noi, să găsim resursele necesare pentru a ne încărca bateriile. Vă îndemn așadar, mamelor,  să vă „inventați” o nouă rutină în care să vă faceți timp și pentru voi.

Voi ce vloguri urmăriți?

mamiefericita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *