Nu știu dacă am mai scris despre asta, dar fotografa noastră de suflet este Loredana Chidean. Ne-a fost alături la nuntă, când am facut pozele de graviduță, la botez și acum, la aniversarea de 1 an a minunatului nostru copilaș.

Loredana e o persoană caldă, răbdătoare, veselă și, mai ales, creativă. Nu prea am întâlnit în Cluj fotografi care să aibă poze mai frumoase decât ale ei…

Mai jos sunt doar câteva poze cu năzdravanul nostru copilaș, care este foarte poznaș, vesel, iubitor, foarte curios, energic și pupăcios!

 

DSC_3484 - CopyDSC_3523DSC_3558DSC_3649DSC_3753DSC_3764DSC_3777DSC_3801DSC_3807

Cu ocazia aniversării lui, care a fost deja în urmă cu o lună, nu am să-i scriu o scrisoare, ci mie. Pentru că, dincolo de faptul că îi doresc să fie sănătos, să trăiască mulți ani pe pământ, să fie fericit, să aibă o familie frumoasă și iubitoare, să fie bun la suflet și să aibă liniște în viață, dar și parte de aventuri frumoase, îmi doresc mie să fiu o mamă echilibrată.

Îmi doresc să nu-l cresc după chipul și asemănarea mea, ci să am răbdarea și înțelepciunea de a-l descoperi și de a-i ghida primii pași în viață.

Îmi doresc să fiu mereu prezentă atunci când sunt cu el și să fiu conștientă că nu-mi aparține mie, ci doar lui și că a venit pe lumea aceasta să-și îndeplinească propria menire, nu pentru a mă face pe mine să mă simt împlinită sau fericită ori să continue el ceea ce eu n-am mai avut puterea sa fac…

La mulți și binecuvântați ani pe pământ, Mihail-Minune!